Ontsierende haartjes zijn altijd vervelend. Maar elke dag glad scheren kost veel tijd. Dat kan beter door je betaalbaar te laten waxen of harsen bij Access to life in Amsterdam. Je lijf voelt daarna minimaal 4 weken lang natuurlijk zacht aan!

Epil_free_torso_femaleVanaf de jaren ’90 is waxen weer populair; eerst in de VS, Zuid-Amerika en Azië, daarna in Europa. Nederland is ook in de ban van waxen en harsen en beauty & health salon Access to life sinds vele jaren met zachte natuur wax voor het gezicht en een honingwax voor het lichaam.  

Access to life waxt met beleid! Wij bieden veel behandelingen aan. Optimale hygiëne, privacy en respect staan bij ons altijd hoog in het vaandel. Na het waxen of harsen behandelen wij je huid met een TOPPRODUCT op basis van avocado, hemp argan-olie en vitamine C. De lotion vermindert eventuele roodheid en je huid voelt blijvend zacht aan. Ook droge huid wordt gevoed en blijft soepel.

Tip: je kunt onze bodylotion ook thuis gebruiken. Veel mensen zijn inmiddels “addicted”                Kijk hier voor het productaanbod.

De wax-methode werkt beter dan elke week zelf scheren. Want hoe meer je scheert, hoe meer haren en stoppels je krijgt. En, niet onbelangrijk, ingegroeide haren zijn ook mogelijke ontstekingshaarden.

Epil_free_torso_maleDe wax en hars behandelingen in Amsterdam zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen, jong en oud.   Vanzelfsprekend gebeurt het waxen of harsen in alle rust en privacy.

Kijk hier voor onze waxen tarieven, of maak direct een afspraak via 06 – 55 375 175. Wil je liever een definitieve natuurlijke ontharing? Lees dan de pagina Epil Free.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken