Belangrijk nieuwsbericht Access to life. In verband met de voorgenomen extra maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen voor de bestrijding en verspreiding van het COVID-19 -corona virus adviseert Access to life het volgende: Access to life werkt altijd hygiënisch en volgens protocollen om de gezondheid van al onze klanten te waarborgen. Was uw handen regelmatig en desinfecteer daarna uw handen met desinfecterende handgel. Wij werken ook met mondkapjes en wegwerphandschoenen, steriliseren de gebruikte instrumenten. Heb je een afspraak voor de komende 3 weken en je voelt je niet lekker of je bent verkouden of heb je een loopneus laat ons dit 24 uur van te voren weten. Wij zullen dan de afspraak verzetten. Voor nieuwe afspraken adviseren wij dit te doen na 6 april a.s. Vooralsnog staat een goede gezondheid als eerste prioriteit van alle mensen in Nederland.  Mocht je nog vragen hebben via de whatsapp of mail beantwoorden wij snel. Stay healthy and be happy!

Access to life biedt zowel behandelingen aan voor je uiterlijke schoonheid als voor de innerlijke verzorging. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen-FAQ

Anti-aging Purwave behandeling:

Wat is Purwave?

Een innovatie op het gebied van natuurlijke gezichtsverjonging zonder injecties! Géén botox of filler injecties meer, maar Purwave is dé natuurlijke methode om het gezicht te verjongen.

Wat doet Purwave?   

  • verstrakt gezicht
  • vervlakking rimpels
  • verjongend effect
  • natuurlijk gelifte look
  • vermindering van wallen en verkleuring onder ogen
  • soepele en stevige huid
  • natuurlijke uitstraling: géén expressie verlies gezicht
  • gelifte look
  • gezonde teint: beter doorbloeding
  • vermindering hangende huid

Waar komt Purwave vandaan? De techniek van Purwave is ontstaan vanuit een medisch bedrijf welke apparatuur ontwikkelt voor chiropracters en artsen. Purwave zorgt voor het anti-aging effect van het gelaat en is effectief voor iedereen. Een jonger gezicht in 1 kuur. Purwave is het beste alternatief voor botox- en filler injecties!

Wat kost het? Prijzen behandeling vanaf € 70,00

Hoeveel behandelingen nodig? Een kuur bestaat uit 8 a 10 behandelingen. Na de kuur is het verstandig het gezicht “bij te houden” met de Purwave: 1 behandeling per 4 à 5 weken voldoet.

Treden er zwellingen op? Nee, totaal niet. Je ziet er goed uit na de behandeling

Doet het pijn? Nee

Ziet het gezicht er natuurlijk uit? Ja

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat? Na de eerste behandeling voel je al resultaat, na 5 behandelingen voelt je gezicht strakker en zie je er beter uit en krijg je complimenten van je naasten of je op vakantie bent geweest of goed hebt geslapen.

Is het vergelijkbaar met een ander anti-aging methode? Nee dit is een innovatieve techniek vanuit de medische wereld

Maak nu een afspraak via tel of whatsapp: 06 55 375 175            

T-away: Huidoneffenheden verwijderen  Heb je last van huidoneffenheden, zoals kleine wratjes, bloedblaasjes of couperose? Access to life biedt de unieke methode T-Away.

Wat is T-Away? Huidproblemen die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld kunnen nu met de T-Away probleemloos worden behandeld. T-away is een geavanceerde techniek waarbij de huid niet wordt doorboord en intact blijft.

Welke huidoneffenheden kunnen worden verwijderd? Bloedblaasjes, couperose, gerstekorrel, pigmentvlekjes

Wat kost het? De behandeling kost € 79,00

Hoeveel behandelingen nodig? 1 à 3 behandelingen volstaat

Is het pijnlijk? Minimaal, maar voor ieder persoon weer een andere gevoelservaring

Hoe lang duurt het voordat het is herstelt? Na een paar dagen valt het kleine korstje van de huid. Bescherm de huid met SPF factor 50.

Mineralenscan: 

Heb je last van onbegrepen klachten of ben je vaak moe, lusteloos of wil je gewoon weten hoe je gezondheid ervoor staat? Of sport je veel?Maak dan een afspraak voor de mineralenscan.

Wat doet de Mineralenscan?
Deze oligoscan  kan de gehaltes van mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen bepalen door middel van fotospectrometrie. Foto betekent licht en spectro heeft betrekking op een doorlopende reeks van waarden, zoals de kleuren van de regenboog. De Mineralenscan (oligoscan) meet via een lichtstraal. Wat meet deze scan dan? De elektromagnetische signalen die afkomstig zijn van ieder element. Alle materie die warmer is dan het absolute nulpunt (-273 graden Celsius) zendt elektromagnetische signalen uit. Net zoals de aarde met haar ijzeren-nikkelen kern een magneetveld opwekt door de draaiing, zo heeft ieder atoom of ion een positief geladen, draaiende kern met daaromheen een wolk van negatief geladen elektronen. Deze combinatie genereert ook een elektromagnetisch signaal, dat voor ieder element uniek is. Alle mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen hebben een uniek elektromagnetisch signaal.

De lichtstraal van de Mineralenscan kan deze signalen dragen en zo hun intensiteit bepalen. Net zoals een radiofrequentie muziek kan laten horen, zo kan deze scan met het spectrum van de verschillende lichtfrequenties alle elementen zichtbaar maken. Hoe intenser het signaal van bijvoorbeeld kwik wordt opgenomen door de lichtstraal van de mineralenscan des te hoger is de concentratie van dit schadelijke metaal in het lichaam.

Mineralenscan

Tekorten van essentiële elementen, zoals magnesium, zink en selenium worden via de Mineralenscan snel in kaart gebracht. Deze scan meet 20 voor het leven onmisbare mineralen en spoorelementen en 14 toxische, zware metalen. De oligoscan heeft meerdere, sterke pluspunten in vergelijking tot andere methoden. In vergelijking tot onderzoek van bloed, haar of urine is de meting van deze scan vele malen goedkoper voor de patiënt. Deze scan is niet belastend voor de patiënt; er wordt alleen een lichtstraal via de huid gezonden. De scan is een intracellulaire meting in tegenstelling tot de meeste andere bepalingen. Hierdoor kan de Mineralenscan een enorme aanwinst zijn in de diagnostiek.

Wat kun je met de scanresultaten?
Meten = weten is de slogan. Als er een onbalans wordt gemeten of een gebrek aan bepaalde elementen is aangetoond, geeft Access to life vakkundige adviezen. De Mineralenscan geeft de waarden aan die in de cel zijn gemeten.

Is de Mineralenscan betrouwbaar?
Bloed-, haar- en urinetests geven natuurlijk ook veel informatie over de gezondheid, maar dat zijn slechts momentopnamen; een paar dagen later kunnen de waarden anders zijn. De Mineralenscan laat feilloos zien wat de waarden zijn van elementen die al een periode in de cel aanwezig zijn.

Hoeveel testen zijn er nodig?
Eén test voldoet. Advies is na 3 à 6 maanden nogmaals een test te laten uitvoeren voor vergelijking en om verbetering te laten zien.

Doet het pijn?
Nee

Hoe lang duurt het consult?
40-65 minuten

Krijg ik supplementen mee?
Nee. Wanneer aanvulling nodig is zijn er supplementen te koop in de praktijk

Kan iedereen deze mineralentest ondergaan? Ja

Wat kost het? Bekijk onze tarieflijst voor een Mineralenscan

Wat houdt het in? Mineralenscan is inclusief meting, consult, adviezen en bespreking uitslag

Hoeveel testen nodig? 1 test voldoet: advies is 3 à 6 maanden een nogmaals de test te laten uitvoeren voor vergelijking en om verbetering te zien

Doet het pijn? Nee totaal niet

Hoe lang duurt het consult? 40-65 minuten

Krijg ik supplementen mee? Nee. Wanneer aanvulling nodig is zijn er supplementen te koop in de praktijk

Kan iedereen deze mineralenscan ondergaan? Ja

Wat moet ik meebrengen? Een goed humeur en bloedgroep van jezelf

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel of whatsapp voor snel antwoord: 06 55 375 175

Moet ik reserveren? Ja, wij werken op afspraak via de telefoon of whatsapp of mail contact. Het snelste antwoord is via whatsapp

Kan ik parkeren? Ja voor de deur is er mogelijkheid te parkeren, wel betaald € 1,40 per uur, of 1,5 uur gratis parkeren met de blauwe zone, 1 straat verder bij het gelderlandplein

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken