Heb je last van pigmentvlekken? Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans op verstoringen van de huid. Maar je hoeft niet te blijven rondlopen met pigmentvlekken of andere huidoneffenheden. Access to life helpt je ervan af.

ouderdomsvlekkenPigmentaties, ouderdomsvlekken, zonnevlekken: op latere leeftijd krijgen de meesten onder ons te maken met deze vormen van pigmentverstoringen. Deze vlekken komen vooral voor bij mensen met een lichte huid en ontstaan onder meer door blootstelling aan de zon; eigenlijk raakt het pigment in de huid een beetje in de war. De cellen maken op bepaalde plaatsen meer pigment aan dan elders op het lichaam. Bij Access to life verwijdert deze huidoneffenheden met de moderne T-Away techniek.

De techniek bestaat uit het verwijderen van de pigmentatie zonder doorboring van de huid. Het oppervlakkige wondje dat hierdoor ontstaat, geneest spontaan. De vlekken verminderen of verdwijnen. De huid zal na ongeveer 2 tot 6 weken hersteld zijn. Belangrijk om te vermelden dat een goede UV-beschermingscrème SPF 50 moet worden gebruikt na de behandeling.

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn soms meerdere sessies noodzakelijk.

Vraag meer informatie of maak direct een afspraak met de arts via 06- 55 375 175.

Tarief: Consult incl behandeling en aftercare creme  50 min  € 79,50

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken