Heb je last van ouderdomswratten en wil je ouderdomswratten verwijderen? Kies dan voor Access to life. Access to life heeft de oplossing met de revolutionaire T-Away-methode.

Of  heb je last van bloedblaasjes, couperose, gerstkorrel of pigmentvlekjes? Niemand is blij met rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden in de huid. 

Huidoneffenheden die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld, worden nu met de T-AWAY snel, probleemloos en veilig aangepakt. De T-Away werkt op basis van de nieuwe RWS-technologie. Dit systeem kan voor cosmetische doeleinden worden ingezet! Uniek hieraan is dat de huid niet wordt doorboord en intact blijft.

Met de T-Away technologie behandelt Access to life de volgende symptomen:

Vraag meer informatie over de T-Away-behandelingen of maak direct een afspraak: tel 06 55 375 175 of whatsapp is snel antwoord. Kijk hier naar onze tarieflijst voor een behandeling met de T-Away. 

Veel gestelde vragen

  • Wat is T-away? Dit is een hoog frequentie techniek. Door omzetting van energie in warmtepulsen verdwijnen de oneffenheden
  • Doet de behandeling pijn? Veel mensen ervaren geen pijn maar een lichte tinteling
  • Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dat verschilt per individu en hoeveel huidoneffenheden er zijn op de huid. Meestal zijn 2 behandelingen nodig over een tijdsbestek van 12 weken
  • Wat moet ik doen? Belangrijk geen vette creme te gebruiken voor de behandeling en na de behandeling de plekjes droog te houden daar er een klein korstje verschijnt en deze verdwijnt binnen 2 a 3 dagen. Goede bescherming -SPF factor creme- voor de huid is gewenst
  • Wat is de ervaring van de mensen die deze behandeling hebben gedaan? Veelal zijn mensen blij met het resultaat

ouderdomswrattenOuderdomswratten kunnen klein zijn of juist heel groot. Voor grote ouderdomswratten is het verstandig eerst naar de huisarts te gaan.

Met de revolutionaire T-Away techniek van Access to life zijn ouderdomswratten eenvoudig te verwijderen. Over het algemeen kunnen diverse soorten wratten in een of twee sessies worden behandeld. 

Bel nu Access to life voor een afspraak of vrijblijvende informatie: 06 55 375 175
Tarief: Consult incl behandeling aftercare creme  50 min  € 79,50
Kleine behandeling  (gerstekorrel 0f bloedblaasje) 20 min € 29,50

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken