Beauty & Health Voedingssupplementen

Voedingssupplementen - NutricosmeticsNutricosmetics zijn voedingssupplementen welke een goede bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de mens. Deze voedingsstoffen bestaan uit vitaminen, mineralen, planten- en kruidenextracten.
In ons dagelijks leven hebben we voldoende vitaminen en mineralen nodig. Deze worden ‘essentials’ genoemd, omdat het lichaam zonder vitaminen en mineralen niet kan functioneren. Helaas bevat onze dagelijkse voeding steeds minder van deze essentiële voedingsstoffen omdat akkerbouwgrond uitgeput raakt door pesticiden en verontreiniging.

Access to life werkt al 25 jaar met een assortiment aan kwaliteitsproducten op natuurlijke basis, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze een goede ondersteuning kan leveren aan de gezondheid.

Access to life heeft ook Laviesage nutricosmetics in haar assortiment; een optimale huidverzorging en lichaamsverzorging van binnen uit. Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en strakke huid. De huid wordt gelift van binnenuit en dat voel je en merk je als je deze producten gebruikt. Maak een afspraak voor een anti-aging consult om jouw huid te verbeteren en te verjongen.

voedingssupplementen-nutricosmetics_2

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken