nagelstudio amsterdamBent u op zoek naar een geweldige nagelstudio in Amsterdam? Kom dan naar Access to Life. Deze nagelstudio in Amsterdam verzorgt uw nagels met uitsluitend top produkten.

Access to life is een officieel geregistreerde en gecertificeerde Shellac nagelstudio, waar kwaliteit voorop staat en veel service biedt. Wij werken met het Shellac protocol waarbij wij de natuurlijke nagel in tact laten en niet dunner vijlen.

Altijd mooie gelakte nagels willen hebben? Dat kan! Een verstevigende nagellak behandeling welke 2 a 3 weken blijft zitten. De nagel wordt steviger en langer. De tophit uit de USA: Shellac.

Kijk hier voor de tarieven van Shellac

Pedicure, een heerlijke verzorging voor uw voeten!

Voeten zijn erg belangrijk en fijn als je geen pijn voelt door eeltranden of ingegroeide nagels. Kies daarom voor een pedicure bij Access to life. Wij garanderen constante kwaliteit en je zult weer op “wolkjes” lopen. Wij bieden verschillende basis en/ of luxe pakketten aan zowel in combinatie met een OPI lak of een Shellac behandeling.

Mocht je haast hebben kies dan voor een Quick Gelpolish: zie uitleg menu Quick Gelpolish (blijft 6 weken zitten)

Kijk hier voor de tarieven voor pedicure

Manicure

Uw handen hebben een opknap beurt nodig? Dan is het NU tijd voor een manicure bij Access to life. De specialist op het gebied van nagelverzorging.

Kijk hier voor de tarieven voor manicure