nagelstudio amsterdamNagelstudio Amsterdam by Access to life. Deze nagelstudio met meer dan 20 jaar ervaring in Amsterdam verzorgt uw nagels met uitsluitend top produkten.

Access to life is een officieel geregistreerde en gecertificeerde professionele Shellac nagelstudio, waar de kwaliteit voorop staat en in alle rust veel service biedt. Access to life werkt met het Shellac protocol waarbij de natuurlijke nagel in tact blijft en het nagelbed niet beschadigd raakt of dunner wordt.

Altijd al mooie gelakte nagels willen hebben? Dat kan! Een verstevigende nagellak behandeling op je nagels, die bij zorgvuldig gebruik, houdbaar is voor  2 a 3 weken. De nagel wordt steviger en langer. De tophit uit de USA: Shellac!

Kijk hier voor de tarieven van Shellac

Pedicure, een heerlijke verzorging voor uw voeten!

Voeten zijn erg belangrijk en fijn als je geen pijn voelt door eeltranden of ingegroeide nagels. Kies daarom voor een pedicure bij Access to life. Wij garanderen constante kwaliteit en je zult weer op “wolkjes” lopen. Wij bieden verschillende basis en/ of luxe pakketten aan zowel in combinatie met een TPO-vrij nagellak of een Shellac behandeling. De shellac op de teennagels is 4 tot 6 weken houdbaar. Kijk hier voor de tarieven voor pedicure

Manicure

Jouw nagels en handen hebben een opknap beurt nodig? Dan is het NU tijd voor een manicure bij Access to life. De specialist op het gebied van nagelverzorging. Verzorgde handen en nagels is jouw visitekaartje en prettig om naar te kijken. Access to life heeft verschillende manicures. Van een basis manicure tot een manicure all-inn. Kijk hier voor de tarieven voor manicure

nagelstudio Amsterdam

Bel gerust voor een afspraak met Nagelstudio Amsterdam naar Eveline Overdijk!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken