Maak kennis met de Mineralenscan (Oligoscan)!
Iedereen wil fit zijn en blijven: veel stress, weinig slaap en tekorten van mineralen of een teveel aan zware metalen helpen daar niet aan mee. Om dat te onderzoeken heeft Access to life nu de Mineralenscan, een revolutionaire methode die snel de mineralenwaarden en toxische zware metalen op celniveau meet.

MineralenscanWat doet de Mineralenscan?
De Mineralenscan levert veel informatie over de aanwezigheid van belangrijke stoffen in het lichaam. De meting toont 20 mineralen en 14 zware belastende metalen.  De uitslag wordt helder en duidelijk in een schema weergegeven. Een eventueel tekort aan mineralen kan worden aangevuld met een van onze producten.

                                                       Wat kun je met de scanresultaten?                                                                               Als er een onbalans wordt gemeten en een gebrek aan mineralen is aangetoond, geeft  Access to life vakkundige adviezen. De Mineralenscan kan een indicatie leveren voor een behandeling met mineralen en detox-adviezen.

MineralenscanIs de Mineralenscan betrouwbaar?
Bloed-, haar- en urinetests geven natuurlijk ook veel informatie over de gezondheid, maar dat zijn slechts momentopnamen; een paar dagen later kunnen de waarden anders zijn. De Mineralenscan laat feilloos zien wat de waarden zijn van elementen die al een periode in de cel aanwezig zijn.

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel of whatsapp voor snel antwoord: 06 55 375 175

Bekijk onze tarieflijst voor een Mineralenscan.