Bepaling van mineralen, spoorelementen en toxische zware metalen in de cellen door middel van FOTOSPECTROMETRIE

Maak kennis met de Mineralenscan (Oligoscan)!
Iedereen wil fit zijn en blijven: veel stress, weinig slaap en tekorten van mineralen of een teveel aan zware metalen helpen daar niet aan mee. Om dat te onderzoeken heeft Access to life nu de Mineralenscan, een revolutionaire methode die snel de mineralenwaarden en toxische zware metalen op celniveau meet. Tevens wordt gemeten de stofwisseling, verzuring van het lichaam en andere waarden van het lichaam.

MineralenscanWat doet de Mineralenscan?
Deze oligoscan  kan de gehaltes van mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen bepalen door middel van fotospectrometrie. Foto betekent licht en spectro heeft betrekking op een doorlopende reeks van waarden, zoals de kleuren van de regenboog. De Mineralenscan (oligoscan) meet via een lichtstraal. Wat meet deze scan dan? De elektromagnetische signalen die afkomstig zijn van ieder element. Alle materie die warmer is dan het absolute nulpunt (-273 graden Celsius) zendt elektromagnetische signalen uit. Net zoals de aarde met haar ijzeren-nikkelen kern een magneetveld opwekt door de draaiing, zo heeft ieder atoom of ion een positief geladen, draaiende kern met daaromheen een wolk van negatief geladen elektronen. Deze combinatie genereert ook een elektromagnetisch signaal, dat voor ieder element uniek is. Alle mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen hebben een uniek elektromagnetisch signaal.

De lichtstraal van de Mineralenscan kan deze signalen dragen en zo hun intensiteit bepalen. Net zoals een radiofrequentie muziek kan laten horen, zo kan deze scan met het spectrum van de verschillende lichtfrequenties alle elementen zichtbaar maken. Hoe intenser het signaal van bijvoorbeeld kwik wordt opgenomen door de lichtstraal van de mineralenscan des te hoger is de concentratie van dit schadelijke metaal in het lichaam.

Mineralenscan

Tekorten van essentiële elementen, zoals magnesium, zink en selenium worden via de Mineralenscan snel in kaart gebracht. Deze scan meet 20 voor het leven onmisbare mineralen en spoorelementen en 14 toxische, zware metalen. De oligoscan heeft meerdere, sterke pluspunten in vergelijking tot andere methoden. In vergelijking tot onderzoek van bloed, haar of urine is de meting van deze scan vele malen goedkoper voor de patiënt. Deze scan is niet belastend voor de patiënt; er wordt alleen een lichtstraal via de huid gezonden. De scan is een intracellulaire meting in tegenstelling tot de meeste andere bepalingen. Hierdoor kan de Mineralenscan een enorme aanwinst zijn in de diagnostiek.

Wat kun je met de scanresultaten?
Als er een onbalans wordt gemeten of een gebrek aan bepaalde elementen is aangetoond, geeft Access to life vakkundige adviezen. De Mineralenscan geeft de waarden aan die in de cel zijn gemeten.

Is de Mineralenscan betrouwbaar?
Bloed-, haar- en urinetests geven natuurlijk ook veel informatie over de gezondheid, maar dat zijn slechts momentopnamen; een paar dagen later kunnen de waarden anders zijn. De Mineralenscan laat feilloos zien wat de waarden zijn van elementen die al een periode in de cel aanwezig zijn.

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel of whatsapp voor snel antwoord: 06 55 375 175

Bekijk onze tarieflijst voor een Mineralenscan.

Veel gestelde vragen

Hoeveel testen zijn er nodig?
1 test voldoet. Advies is na 3-6 maanden nogmaals een test te laten uitvoeren voor vergelijking en om verbetering te laten zien.

Doet het pijn?
Nee totaal niet

Hoe lang duurt het consult?
40-60 minuten

Krijg ik supplementen mee?
Nee. Wanneer aanvulling nodig is zijn er supplementen te koop in de praktijk

Kan iedereen deze mineralentest ondergaan?
Ja

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken