Op zoek naar de beste natuurlijke huidverbetering behandelingen en anti-aging? Huidverjonging op een natuurlijke manier zonder gebruik van injectables

Wil je jouw huid verbeteren en er jonger uitzien? Een jonger, frisse en positieve uitstraling en minder rimpels? Dat kan bij Access to life. Wij bieden anti-aging schoonheidsbehandelingen cq facials en een nieuwe methode nl Purwave. Wat is Purwave? Een innovatieve non-invasieve methode om de huid te verstrakken, te liften en de huid te verbeteren zonder expressie te verliezen in je gezicht. Als je er goed uit ziet, voel je je goed en straal je dit uit. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zit beter in je vel. Jouw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie!

Botox heeft echter nadelen. (lees hier over de nadelen)

Zie hieronder het resultaat van Purwave

Voor                                                                                                             Na

anti-rimpel behandelingen

Wat zijn de oorzaken van rimpels.

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor het ontstaan van rimpels:

  • Het hormonale verouderingsproces, hetgeen vooral bij vrouwen na de menopauze optreedt.
  • Natuurlijk verouderingsproces, hetgeen versterkt kan worden door andere factoren zoals roken en stress.
  • Veroudering als gevolg aan blootstelling aan zonlicht. Uv-straling is een de belangrijkste oorzaken voor een vroegtijdige veroudering van de huid.

De Purwave methode is een puur natuurlijke behandeling waarbij het gelaat een natuurlijke “Look” krijgt en je omgeving zal zeggen: “Oh, ben je op vakantie geweest?” “Heb je goed geslapen”.

Access to life is de allereerste salon waarbij Purwave wordt toegepast sinds april 2014. Het tarief start vanaf € 70,00 per standaard behandeling. 

Review Tanja:”Ik heb een purwave behandeling ondergaan en mijn huid voelt strakker en gezonder. Het resultaat is erg mooi. In combinatie met de supplementen is het resultaat helemaal verbluffend! Daarnaast is de klantvriendelijkheid top. Erg fijn!”

Maak nu een afspraak: telefoon + whatsapp =snel antwoord + sms   06 55 375 175  email: accesstolifecontact@gmail.com

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken