Access to life biedt ook wax-behandelingen aan om uw vervelende overtollige haren te verwijderen door middel van de methode harsen en/of waxen. Erg handig als u haast heeft want deze behandeling kost minder tijd en geld.

Wij waxen met beleid. Optimale hygiëne, privacy en respect zijn zeer belangrijk. Na de wax-behandeling gebruiken wij een lotion op basis van  avocado, argan en hemp olie en vitamine C. De gewaxte huid zal na de behandeling zacht aanvoelen en eventuele roodheid vermindert door deze lotion. Ook handig voor thuisgebruik. Zie onderwerp bodylotion.

Weliswaar is deze methode harsen en waxen effectief maar duurzaamheid van deze ontharingsbehandeling betreft ongeveer 4 á 5 weken. De huid zal zacht aanvoelen gedurende deze tijd.

Deze wax-methode werkt beter dan iedere week uw benen te scheren. Hoe meer u scheert des te meer u haren en stoppels krijgt op uw lichaam. Niet onbelangrijk om te vermelden dat ingegroeide haren ontstekingshaarden zijn die men liever wil vermijden.

Een zachte honing wax gebruiken wij op uw gelaat en tere delen; een suiker hars op uw gehele benen of armen. Wax cq hars behandelingen worden in onze salon zeer zorgvuldig uitgevoerd en hygiënisch toegepast.

harsen en waxen access to lifeharsen en waxen access to life

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen van Harsen en/of Waxen

Voor meer prijzen mbt waxen, info en afspraak maken: bel 06 55 375 175

Wanneer u definitieve natuurlijke ontharing wenst kunt u de informatie lezen over >>Epil Free<<.