Access to life Beauty & Health Salon is 25 jaar gespecialiseerd in het innerlijke welzijn van de mens maar ook uiterlijke schoonheid staat hoog in het vaandel. Wij bieden het beste op het gebied van persoonlijke verzorging en natuurlijke gezondheid voor iedereen, mannen en vrouwen, van jong tot hoge leeftijd. Speciale aandacht voor de gezichtsbehandeling man. Hij verdient ook een speciaal moment voor zichzelf.

In balans zijn en blijven is in deze drukke tijd met veel onrust en stress een groot goed. Aandacht voor jezelf en rust momenten creëren is van belang. In de stijlvolle en professionele ambiance van Access to life vind je rust en persoonlijke aandacht. Wij werken met internationale topproducten waaronder EmerginC, Scientific Organics, Isabelle, Laviesage, Perfect Health, Chi. Alle brands zijn puur en natuurlijk, zuiver van oorsprong, zonder additieven.

Steeds meer mannen willen gebruik maken van gezichtsbehandeling voor de man, welke vroeger waren bestemd voor de dames. En terecht verdient de man een goede verzorging van zijn gezicht en opkomende rimpels.

Access to life besteed veel aandacht aan de gezichtsbehandeling man en huidverjonging van de mannenhuid en je ziet het gezicht van de man opknappen.

Wij bieden gezichtsbehandelingen voor mannen aan op het gebied van:

  • Natuurlijke gezichtsverjonging mbv de nieuwste innovatie: Purwave
  • Gezichtsbehandeling mannen
  • Schoonheidsbehandelingen: Facials
  • Huidverbetering van binnenuit: Nutricosmetics-laviesage
  • Huidoneffenheden verwijdering: T-Away
  • Huidprobleem aanpak: Acné
  • Anti-Aging gezichtsverjongende behandelingen

Anti-Aging Purwave is een natuurlijke gezichtsbehandeling voor mannenGezichtsbehandeling man. Een huidverjonging Pur Sang.  Doel van deze behandeling is huidverbetering en optimaliseren van de huid waarbij het gelaat zal worden gelift, rimpels en wallen worden aangepakt.

Het is de Rolls Royce gezichtsbehandeling man. Het gelaat wordt compleet gelift, zal strakker eruit zien en voller aanvoelen. Een natuurlijk gezicht zonder expressie verlies. Het effect van: “wat zie je er goed uit” ; “ben je op vakantie geweest” of “heb je goed geslapen”.

Een totale workout voor het gelaat. Purwave kuur bestaat uit 8 – 10 behandelingen. Dit is een super huidverjongingskuur voor mannen en uiteraard ook voor de dames.

Om de huid van binnenuit te voeden raden wij Nutricosmetics Laviesage supplementen aan. Dit zijn ultieme producten voor een totale ondersteuning om een gezonde en strakke huid te verkrijgen van binnenuit.

Maak nu een afspraak voor een gezichtsbehandeling man via tel of whatsapp: 06 55 375 175

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken