Botox-behandelingen zijn steeds minder populair; er zijn simpelweg teveel nadelen aan verbonden. Daarom kun je hiervoor niet bij Access to life terecht. Wij kozen voor het gezonder en betaalbaarder alternatief PurWave.

young-girls-with-botoxEen behandeling met het neurotoxische gif Botox werkt pas na gemiddeld twee weken en zorgt ervoor dat rimpels hooguit vier tot vijf maanden vervagen of verdwijnen. Omdat je lichaam antistoffen aanmaakt na toediening van Botox, verliest het op termijn zijn werking. Trouwens: een mini-Botox behandeling kost al gauw 350 euro én krijg je er een minder expressief gezicht door.

Access to life is de eerste beautyclinic in Nederland met een uitstekend alternatief: PurWave. Zonder injecties en chirurgie zal je huid verjongen en vervlakken rimpels. Het gezicht wordt vitaal, je ziet er uitgerust uit en de expressie in het gezicht blijft zoals het is. Tevens worden botstructuur, spieren, en zenuwbanen van het gelaat versterkt. Mensen om je heen zullen zeggen: Ben je op vakantie geweest? Heb je vannacht goed geslapen?

Lees hier meer over de tarieven van de revolutionaire PurWave-methode, of maak direct een afspraak via 06 55 375 175.