Access to life Health & Beauty Salon is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het innerlijke welzijn van de mens maar ook uiterlijke schoonheid staat hoog in het vaandel. Wij bieden het beste op het gebied van persoonlijke verzorging en gezondheid. In balans zijn en blijven is in deze drukke tijd met veel onrust en stress een groot goed. Aandacht voor jezelf en rust momenten creëren is van belang. In de stijlvolle en professionele ambiance van Access to life vind je rust en persoonlijke aandacht. Wij werken met internationale topproducten waaronder EmerginC, Scientific Organic, Isabelle, Chi, Laviesage, Perfect Health.

Access to life biedt een ruim pakket aan facials oftewel schoonheidsbehandelingen. Voor gezichtsverjonging en huidverbeterende behandelingen: huidproblemen of anti-aging facials. Of gewoon zomaar een “ relax moment”.

Beauty Access to life

Access to life biedt behandelingen aan op het gebied van:

  • Gezichtsverjonging en anti-aging met behulp van Purwave, een natuurlijke methode om het gezicht te liften   
  • Facials: huidverbetering door middel van schoonheidsbehandelingen
  • Nutricosmetics: Huidverbetering van binnen uit
  • Huidoneffenheden verwijdering: T-Away
  • Anti-Aging Facials

Facials en Nutricosmetics:

De huid verbeteren zowel van binnen en van buiten bewerkstelligen wij met nutricosmetics en onze facials. Een goede combinatie daar de huid altijd van binnen uit moet worden gevoed. Slechte voeding in combinatie met roken, teveel alcohol en veel zon droogt de huid uit en verkrijgt men droogterimpeltjes en een vale huid.

Door gebruik van onze nutricosmetics producten van Laviesage zorg je voor lifting van de huid en een stralende teint. Een voller gezicht zal het resultaat zijn. Tevens bieden wij topproducten cosmeceuticals ( EmerginC) aan om de huid te voeden van buitenaf.

De facials die wij bieden zijn uiteenlopend: van een quick facial tot gold firm & tight facial. Alles is mogelijk! Een genietmoment voor iedereen – jong en oud. Fris en fruitig verlaat je de salon met een smile J

Kijk naar het aanbod op de de prijslijst.

16_1

Acne:

Ontsierende pukkels en onderhuidse ontstekingen zijn een doorn in het oog voor vele mensen en jongeren. Een storende factor in je leven en acne zorgt voor onzekerheid. Goede voeding van binnenuit en verzorging van de huid is een belangrijk element. Uiteindelijk zie je resultaat en geduld wordt beloond.  Access to life biedt een acne-skin facial aan: pimple-get-away. Deze behandeling is gebaseerd op een dieptereiniging van de huid en het verminderen van ontstekingen en de huid wordt weer gezond. Een kuur skinclear van laviesage is daarom zeer aan te bevelen. Deze tabletten reinigen de huid diep van binnen.

Anti-Aging Facial:

Doel van de anti-aging facial is het verbeteren en optimaliseren van de huid –anti-aging producten– waarbij het gelaat strakker voelt en de huid soft & smooth.

*De gold firm & tight facial is een sublieme en luxe behandeling. Ultra-fijne 23 karaats gouddeeltjes wordt gebruikt in deze behandeling. Resultaat: een strak en liftend gelaat met een stralende teint.

Wilt u weten welke behandelingen er nog meer worden aangeboden? Zie informatie en prijslijst

Bovenstaand facial in combinatie met Purwave is de Rolls Royce behandeling van Access to life. Het gelaat wordt compleet gelift, zal strakker eruit zien en voller aanvoelen. Een totale workout voor het gelaat. Purwave kuur bestaat uit 8 a 10 behandelingen. Om de huid van binnenuit te voeden raden wij Nutricosmetics supplementen aan. Dit zijn ultieme producten-nutrocosmetics-laviesage voor een totale ondersteuning om een gezonde en strakke huid te verkrijgen

Anti-aging huidverjonging d.m.v. Purwave

Wil je je huid verjongen en verbeteren? Kies dan voor de Purwave methode! Dit is een nieuwe en bijzondere innovatie om de zenuwbanen, botopbouw, spieren en de huid van het gelaat zodanig te verbeteren en op te bouwen dat het gelaat géén botox injecties nodig heeft. De natuurlijke expressie en mimiek van het gezicht blijft intact. Een fris en uitgeslapen “op vakantie gevoel” gezicht is het effect. Donkere kringen en wallen verdwijnen, diepe rimpels vervagen en de huid voelt strakker en voller aan. In combinatie met het gebruik van nutricosmeticss zul je een facelift gevoel ervaren. De huid verstrakt en wordt gelift.

Kijk op de pagina Purwave en zie de prijslijst.

Access to life is de allereerste salon die werkt met Purwave. Onze klanten zowel dames als heren zijn zeer te spreken hierover en zijn tevreden over deze bijzondere behandeling. Een kuur van 8 a 10  keer is van belang om resultaat te zien en te voelen. Kijk voor meer info op Purwave Amsterdam.


Trigeminal Systemic Regulation Prot

T-Away

Huidoneffenheden die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld, worden nu met de T-AWAY snel, probleemloos en veilig aangepakt. De T-Away werkt op basis van de nieuwste RF-technologie.

Met de T-Away technologie behandelt Access to life de volgende symptomen:

  • couperose
  • bloedblaasjes
  • pigmentvlekjes
  • steelwratjes
  • gerstekorrels (Milia)

Prijs: zie T-Away op de prijslijst

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken