Trigeminal Systemic Regulation ProtAccess to life Health & Beauty Clinic is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het innerlijke welzijn van de mens maar ook uiterlijke schoonheid staat hoog in het vaandel. Wij bieden het beste op het gebied van persoonlijke verzorging en gezondheid. In balans zijn en blijven is in deze drukke tijd met veel onrust en stress een groot goed. Aandacht voor jezelf en rust momenten creëren is van belang. In de stijlvolle en professionele ambiance van Access to life vind je rust en persoonlijke aandacht. Wij werken met internationale topproducten waaronder EmerginC, Isabelle, Laviesage, Perfect Health.

Access to life biedt een ruim pakket aan facials oftewel schoonheidsbehandelingen. Voor gezichtsverjonging en huidverbeterende behandelingen: huidproblemen of anti-aging facials. Of gewoon zomaar een “ relax moment”.
Wij bieden behandelingen aan op het gebied van:

 • Gezichtsverjonging met behulp van Purwave
 • Facials en Nutricosmetics: Huidverbetering van binnen en van buiten
 • Huidoneffenheden verwijdering: T-Away
 • Huidprobleem aanpak: acné
 • Anti-Aging Facials

Purwave:

De Purwave methode is een nieuwe en bijzondere innovatie om de zenuwbanen, botopbouw, spieren en de huid van het gelaat zodanig te verbeteren en op te bouwen dat het gelaat géén botox injecties nodig heeft. De natuurlijke expressie en mimiek van het gezicht blijft intact. Een fris en uitgeslapen “op vakantie gevoel” gezicht is het effect. Donkere kringen en wallen verdwijnen, diepe rimpels vervagen en de huid voelt strakker en voller aan.

Access to life is de allereerste Clinic die werkt met Purwave. Onze klanten zowel dames als heren zijn zeer te spreken hierover en zijn tevreden over deze bijzondere behandeling. Een kuur van 8 keer is van belang om resultaat te zien en te voelen. Kijk voor meer info op Purwave Amsterdam.

Speciale kuurprijzen!

16_1Facials en Nutricosmetics:

De huid verbeteren zowel van binnen en van buiten bewerkstelligen wij met nutricosmetics en onze facials. Een goede combinatie daar de huid altijd van binnen uit moet worden gevoed. Slechte voeding in combinatie met roken, teveel alcohol en veel zon droogt de huid uit en verkrijgt men droogterimpeltjes en een vale huid.

Door gebruik van onze nieuwe nutricosmetics producten zorg je voor lifting van de huid en een stralende teint. Een voller gezicht zal het resultaat zijn. Tevens bieden wij topproducten cosmeceuticals ( EmerginC) aan om de huid te voeden van buitenaf.

De facials die wij bieden zijn uiteenlopend: van een basic-quick facial tot gold firm & tight facial. Een genietmoment voor iedereen – jong en oud. Fris en fruitig verlaat je de Clinic met een smile J

Kijk naar het aanbod: prijslijst

 

T-AWAY2_B2C_297x210_Nov2011_2.inddT-Away:

Huidoneffenheden die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld, worden nu met de T-AWAY snel, probleemloos en veilig aangepakt. De T-Away werkt op basis van de nieuwste technologie. Dit systeem kan nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden worden ingezet! Uniek hieraan is dat de huid niet wordt doorboord.

Met de T-Away technologie behandelen wij onder medische begeleiding de volgende symptomen:

 • couperose
 • kleine adertjes
 • ouderdomsvlekken
 • ouderdomswratten
 • spider Naevus (spinnekopjes)
 • gerstekorrels (Milia)
 • bloedblaasjes

Daarnaast beschikt de T-Away over een RF-module (radiofrequentie) voor de behandeling van rimpels en het versterken van bindweefsel. De T-Away methode is gebaseerd op speciaal gemoduleerd, hoge frequentie energiepulsen.

Prijs: zie T-Away.

 

Acne:

Ontsierende pukkels en onderhuidse ontstekingen zijn een doorn in het oog voor vele mensen en jongeren. Uit ervaring -27 jaar acne gehad- kan eigenaresse van Access to life spreken over acne. Een storende factor in het leven en acne zorgt voor onzekerheid.

Voeding van binnenuit en verzorging van de huid is een belangrijk element. Uiteindelijk zie je resultaat en geduld wordt beloond.

Access to life biedt een acne-skin facial aan: pimple-get-away. Deze behandeling is gebaseerd op een dieptereiniging van de huid en het verminderen van ontstekingen met de juiste skin clear producten. Een kuur skin clear is daarom zeer aan te bevelen.

 

Anti-Aging Facial:

Doel van deze facial is verbetering en optimaliseren van de huid waarbij het gelaat zal worden gelift en rimpels worden aangepakt. Keuze uit 2 behandelingen:

*Met de anti-aging facial wordt een milde peeling gebruikt van fruitzuren. Dit in combinatie met een bindweefsel massage van bio-argan olie en collageen wordt de huid gerevitaliseerd. Resultaat: een liftend en verjongend effect.

*De gold firm & tight facial is een sublieme en luxe behandeling. Een fruitzuur-glycol peeling is het eerste gedeelte. Vervolgens worden ultra-fijne 23 karaats gouddeeltjes gebruikt voor het tweede gedeelte van de behandeling. Resultaat: een strak en liftend gelaat met een stralende teint.

Dit is een super schoonheidssbehandeling van Access to life.

Bovenstaande facials in combinatie met Purwave is de Rolls Royce behandeling van Access to life. Het gelaat wordt compleet gelift, zal strakker eruit zien en voller aanvoelen. Een totale workout voor het gelaat. Purwave kuur bestaat uit 8 behandelingen.

Om de huid van binnenuit te voeden raden wij Nutricosmetics supplementen aan. Dit zijn ultieme producten voor een totale ondersteuning om een gezonde en strakke huid te verkrijgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de eigenaresse van Access to life.