Gezonder leven begint met variatie in je voedingspatroon. Orthomoleculair voedingsadvies van Access to life zorgt ervoor dat je evenwichtig leert omgaan met voeding. Access to life: Inner Health is Outer Beauty!

Orthomoleculair voedingsadviesElke cel in ons lichaam vraagt om voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Dat is niet altijd gemakkelijk bij te houden. De wetenschap achter een orthomoleculair voedingspatroon streeft ernaar de broodnodige stoffen in optimale hoeveelheden af te meten. 

eveline overdijk access to lifeEvenwichtige voeding
Met haar ruim 25 jaar ervaring in voedings-en vitamineleer en oligotherapie weet orthomoleculair gewichtsconsulente Eveline Overdijk je lifestyle te leren veranderen door mindsetting en bewuster omgaan met gezonde voeding: ‘Een evenwichtige voeding, aangevuld met optimaal gedoseerde voedingssupplementen helpt de gezondheid te verbeteren en te herstellen. Dat is de basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Door het leggen van verbanden tussen klachten en symptomen enerzijds, en slecht verlopende biochemische processen anderzijds, kom je er achter welke voedingsstoffen kunnen worden ingezet om je gezonder te laten leven. Bovendien helpen wij je verantwoord boodschappen te doen en wat de effecten zijn van bepaalde voedingsstoffen.’

Merk je zelf ook dat je lijf vraagt om een gezonder voedingspatroon? Maak dan nu een afspraak of vraag om meer informatie over de aanpak.

Bekijk onze tarieflijst voor een orthomoleculair voedingsadvies.