Gezonder leven begint met variatie in je voedingspatroon. Een orthomoleculair voedingsadvies van Access to life zorgt ervoor dat je evenwichtig leert omgaan met voeding en vitaminen. De slogan van Access to life: Inner Health is Outer Beauty!

Orthomoleculair voedingsadviesElke cel in ons lichaam vraagt om voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Dat is niet altijd gemakkelijk bij te houden. De wetenschap achter een orthomoleculair voedingspatroon streeft ernaar de broodnodige stoffen in optimale hoeveelheden af te meten. 

eveline overdijk access to lifeEvenwichtige voeding
Met haar ruim 25 jaar ervaring in voedings-en vitamineleer en oligotherapie weet orthomoleculair gewichtsconsulente Eveline Overdijk je lifestyle te leren veranderen door mindsetting en bewuster omgaan met gezonde voeding: ‘Een evenwichtige voeding, aangevuld met optimaal gedoseerde voedingssupplementen helpt de gezondheid te verbeteren en te herstellen. Dat is de basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Door het leggen van verbanden tussen klachten en symptomen enerzijds, en slecht verlopende biochemische processen anderzijds, kom je er achter welke voedingsstoffen kunnen worden ingezet om je gezonder te laten leven. Wil je een gezondheidsscan? Dat is ook mogelijk met behulp van de mineralenscan-oligoscan. Een scan waarbij 20 mineralen worden getest en zware metalen. Tevens je stofwisseling, verzuring en opname van voedingsstoffen worden gemeten.

Merk je zelf ook dat je lijf vraagt om een gezonder voedingspatroon en wil je begeleiding? Maak dan nu een afspraak: 06 55 375 175

Bekijk onze tarieflijst voor een orthomoleculair voedingsadvies. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken