Access to life Beauty salon

Dit bieden wij
Beauty & Health salon Access to life biedt een scala aan behandelingen aan voor de innerlijke-en uiterlijke verzorging en bestaat sinds 2002 en is gevestigd te Amsterdam Buitenveldert aan de Zuidas. Wij bieden een scala aan behandelingen aan zie onder.

Zoals de Purwave methode. Dit is een natuurlijke anti-aging behandeling voor het gelaat zonder expressieverlies met een natuurlijke lifting en meer volume. Een alternatief voor botox zonder injectables. Tevens bieden wij facials schoonheidsbehandelingen aan.

Nieuw in de onze praktijk de Photon Light treatment. Een super behandeling waarin 4 technieken worden toegepast in een behandeling. Zowel het gezicht als de hals-nek of decolleté kan behandeld worden. Deze behandeling werkt anti-bacterieel: voor zowel de onrustige huid, acne, anti-pigmentatie: voor sproetjes, pigmentatievlekjes, roodheid vermindering en anti-aging: voor stimulering van collageen en elastine, egalisering van de huid, fijne lijntjes aanpak, soft en new glow, strakke huid.

Heb je last van huidoneffenheden? Kies dan voor de T-away behandeling! Bloedblaasjes, steelwratjes, gerstekorrels en pigmentvlekken kunnen worden verwijderd op een veilige manier met een cosmedische techniek.

Interesse om een meting te laten verrichten om jouw gezondheid te scannen? Maak dan een afspraak voor de mineralenscan-oligoscan. Dit is een scan om de waarden te meten van opslag van mineralen en sporenelementen van de cel in het lichaam. Een bijzondere meting waarbij ook de stofwisseling en metabolisme van het lichaam wordt gemeten.

Ook bieden wij behandelingen aan voor een manicure, en kun je deze combineren met shellac of een nagellak zonder TPO dat wil zeggen-geen chemische additieven- toevoeging; voor degene die geen parabenen of andere toxische stoffen wil. Voor een pedicure kun je hier ook terecht daarna loop je weer op wolkjes. Een shellac-behandeling is fijn als je stevige en mooie nagels wilt met een mooie glans die wel 14-21 dagen blijft zitten.

Access to life is de allereerste Beautysalon in Amsterdam met Shellac en is Certified!

Ben je de overtollige haren beu op jouw benen? Boek dan een wax-hars behandeling, gladde benen wekenlang. Wil je de overtollige haren natuurlijk definitief ontharen? Dan is epilfree een natuurlijke ontharingsbehandeling waarbij de haren dunner en vlassig worden en uiteindelijk niet meer terugkomen.

Access to life Beautysalon biedt ook orthomoleculaire voedingsadviezen aan, dit kun je combineren met een mineralenscan. Alle producten en nutricosmetics zijn van High Quality Standard en zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek en bevatten natuurlijke verantwoorde ingrediënten. Access to life beautysalon werkt duurzaam met een luisterend oor en kwaliteit staat voorop met respect en tijd voor jou. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak en geniet van jouw rust moment.

BEAUTY

HEALTH

SKIN

OOK LEUK OM TE GEVEN EN TE ONTVANGEN: KADOBON

  • Verwenarrangement op locatie praktijk – voor moeder en dochter-vriend of vriendin-vader of zoon
  • Een nieuwe klant aanbrengen? Je ontvangt maar liefst € 5,00 korting op een behandeling
  • Bel NU voor jouw verwenmoment: 06 55 375 175 = snel antwoord whatsapp of sms

Website:
Onze website is ook op je mobiel bereikbaar : www.accesstolife.nl

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken