Access to life Beautysalon

Dit bieden wij
Beautysalon Access to life biedt een scala aan behandelingen aan voor de innerlijke-en uiterlijke verzorging. Beauty & HealthSalon Accestolife bestaat sinds 2002 en is de Beautysalon in Amsterdam Buitenveldert aan de Zuidas. Wij bieden een innovatieve anti-aging behandeling- zonder botox aan -de Purwave methode. Dit is een natuurlijke anti-aging behandeling voor het gelaat zonder expressieverlies met een natuurlijke lifting en meer volume. Tevens bieden wij facials schoonheidsbehandelingen aan.

Heb je last van huidoneffenheden? Kies dan voor de T-away behandeling! Interesse om een meting te laten verrichten om jouw gezondheid te scannen? Maak dan een afspraak voor de mineralenscan-oligoscan. Ook bieden wij behandelingen aan voor een manicure, en kun je deze combineren met shellac of een nagellak zonder TPO dat wil zeggen-geen chemische additieven- toevoeging; voor degene die geen parabenen of andere toxische stoffen wil. Voor een pedicure kun je hier ook terecht daarna loop je weer op wolkjes. Een shellac-behandeling is fijn als je stevige en mooie nagels wilt met een mooie glans die wel 14-21 dagen blijft zitten.

Access to life is de allereerste Beautysalon in Amsterdam met Shellac en is Certified! Ben je de overtollige haren beu op jouw benen? Boek dan een wax-hars behandeling, gladde benen wekenlang. Wil je de overtollige haren natuurlijk definitief ontharen? Dan is epilfree een natuurlijke ontharingsbehandeling waarbij de haren dunner en vlassig worden en uiteindelijk niet meer terugkomen. Access to life Beautysalon biedt ook orthomoleculaire voedingsadviezen aan, dit kun je combineren met een mineralenscan. Alle producten en nutricosmetics zijn van High Quality Standard en zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek en bevatten natuurlijke verantwoorde ingrediënten. Access to life beautysalon werkt duurzaam met een luisterend oor en kwaliteit staat voorop met respect en tijd voor jou. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak en geniet van jouw rust moment.

BEAUTY

HEALTH

SKIN

OOK LEUK OM TE GEVEN EN TE ONTVANGEN: KADOBON

  • Verwenarrangement op locatie praktijk – voor moeder en dochter-vriend of vriendin-vader of zoon, collega’s
  • Een nieuwe klant aanbrengen? Je ontvangt maar liefst € 5,00 korting op een behandeling
  • Bel NU voor jouw verwenmoment: 06 55 375 175 = snel antwoord whatsapp of sms

Website:
Onze website is ook op je mobiel bereikbaar : www.accesstolife.nl    Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken