Wil je geen laser behandeling maar een methode voor natuurlijk definitief ontharen? Dan kies je voor Access to life!

Overtollige en ongewenste haargroei is niet prettig. Gelukkig is er nu Epilfree, een natuurlijke definitieve ontharings methode. Access to life werkt sinds 2009 met deze duurzame natuurlijke methode.Epilfree-behandelingen zijn bewezen effectief, geschikt voor alle huid- en haartypen, voor iedere leeftijd én voor iedereen! Zowel vrouwen als mannen en transgenders. 

epilfreeJong of oud, blond, grijs, rood en donzig haar, oud of jong, een donkere huidskleur: Epilfree is er voor iedereen. Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en klinisch getest, zorgt Access to life er voor dat je verlost wordt van overtollige en ongewenste haargroei!

Zo werkt Epilfree
Epilfree is een unieke natuurlijke formule op basis van kruiden en planten, ontwikkeld door de vooraanstaande huidspecialist dr. Yoel Konis. Hij ontdekte de werking van deze speciale kruiden om huidziekten te genezen. Een bijkomend gunstig effect was dat de haren op het behandelde gebied niet meer terug groeiden.

Aangebracht op de gewaxte huid zorgt Epilfree ervoor dat de haargroei na verloop van tijd minder wordt en de haren worden dunner en vlassig. De huid voelt soepel aan zonder stoppels en irritante ingegroeide haartjes. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats op het lichaam, het haartype en de mate van haargroei.

De voordelen van een Epilfree-behandeling

  • Geen laser, geen Intense Pulsed Light (IPL)
  • Natuurlijk en duurzaam
  • Geschikt voor alle haartypen en -kleuren
  • Geen bijwerkingen en huidbeschadigingen
  • Nooit meer scheren
  • Zonnebaden (ook zonnebank) blijft toegestaan
  • Bewezen effectief
  • Ook geschikt voor transgenders

Op deze pagina vind je onze complete tarieflijst.

Je kunt ook kiezen voor een behandeling met een gecombineerd ontharingspakket, inclusief korting.

Bel voor een afspraak: 06 55 375 175

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken