Botox Amsterdam kent inmiddels een veel aantrekkelijker alternatief. Bij ons kunt U terecht voor een gezonder en betaalbaarder behandeling met PurWave.

botox AmsterdamDe behandeling met het neurotoxische gif Botox werkt pas na gemiddeld twee weken en zorgt ervoor dat rimpels hooguit vier tot vijf maanden vervagen of verdwijnen. Omdat je lichaam antistoffen aanmaakt na toediening van Botox, verliest het op termijn zijn werking. Trouwens: een mini-Botox behandeling kost al gauw 350 euro én krijg je er een minder expressief gezicht door.

botox Amsterdam, maar dan het alternatief:

Access to life is de eerste schoonheidssalon in Nederland met een uitstekend alternatief: PurWave. Zonder injecties en chirurgie zal je huid verjongen en vervlakken rimpels. Het gezicht wordt vitaal, je ziet er uitgerust uit en de expressie in het gezicht blijft zoals het is. Tevens worden botstructuur, spieren, en zenuwbanen van het gelaat versterkt. Mensen om je heen zullen zeggen: Ben je op vakantie geweest? Heb je vannacht goed geslapen?

Lees hier meer over of bekijk de tarieven van de revolutionaire PurWave-methode, of maak direct een afspraak via 06 55 375 175.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken