Welkom bij schoonheidssalon Access to life, dé Beauty & Health Salon van Amsterdam Buitenveldert en Amsterdam Zuidas

WELKOM BIJ ACCESS TO LIFE

Onze health & beautysalon is gevestigd nabij het winkelcentrum Gelderlandplein te Amsterdam Buitenveldert aan de Zuidas. Er is altijd een betaalde parkeerplaats voor de deur van de praktijk. Tevens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (zie routebeschrijving). Onze professionele producten en behandelingen zijn al ruim 25 jaar een begrip in de regio Amsterdam. Inner Health is Outer Beauty!

Eveline Overdijk - Schoonheidssalon Access to lifeEveline Overdijk is eigenaresse van schoonheidssalon-beautysalon Access to life,  Zij houdt zich al 25 jaar bezig met inner-& outer beauty. Op het lijf geschreven, met een luisterend oor en aandacht voor jou als persoon.         “Ik vind het belangrijk dat je blij en tevreden de deur uitgaat. Service, privacy en respect staan hoog in het vaandel. Behandelingen worden altijd met precisie uitgevoerd en oog voor detail. Openheid en transparantie is een van de kernwoorden”

“Een uur helemaal voor jezelf in deze drukke tijd doet wonderen”.

Mijn motto:
Inner Beauty is Outer Beauty

Mijn visie:
Better quality than quantity

Mijn trefzin:
U als mens staat centraal. Respect, persoonlijke en eerlijke benadering.

Mijn missie:
Help een ander zo help je jezelf!

Mijn slogan:

Pure comes from nature and Access to life

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 55 375 175 ook whatsapp, sms of accesstolifecontact@gmail.com

**Wij werken op afspraak. Geef altijd aan welke behandeling je wenst. TIP: ruim van te voren een afspraak maken is handig **

Wat bieden wij?

BEAUTY

HEALTH

SKIN

OOK LEUK OM TE GEVEN EN TE ONTVANGEN: KADOBON

  • Verwenarrangement voor moeder en dochter, vriend of vriendin, vader en zoon of collega’s
  • Een nieuwe klant aanbrengen? U ontvangt maar liefst € 5,00 korting op een behandeling
  • Bel NU voor uw verwenmoment: 06 55 375 175 = snel antwoord whatsapp of sms

Dit is Access to life. 

Beauty & Health Expert en eigenaresse van Access to life Eveline Overdijk begeleidt je vakkundig in de verbetering van je gezondheid, huid, figuur en welzijn.

We helpen met vernieuwende en veilige behandelmethoden waaronder het revolutionaire Purwave, een ideaal alternatief voor Botox. Tevens bieden wij de nieuwe techniek T-Away, een unieke methode om huidoneffenheden te verwijderen.

De Mineralenscan is een gezondheidsscan. Een meting op celniveau van 20 mineralen en 14 zware metalen. Een compleet beeld welke mineralen je eventueel tekort hebt of juist een overschot hebt. Tevens worden andere waarden gemeten zoals de stofwisselingsfunctie en eventuele verzuring van het lichaam. Kijk voor meer informatie op deze website.

Maak een afspraak!