Op zoek naar de beste natuurlijke anti-rimpel behandelingen?

Wat zijn de beste anti-rimpel behandelingen? Een jonge, frisse en positieve uitstraling en minder rimpels. Dat wil toch iedereen. Als je er goed uit ziet, voel je je goed en straal je dit uit. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zit beter in je vel. Jouw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie!

Botox heeft echter nadelen. (lees hier over de nadelen)

Anti-rimpel behandelingen zonder gebruik van injectables.

Access to life heeft het beste alternatief voor anti-rimpel behandelingen! Zonder gebruik van injectables. Dit alternatief heet PurWave.  (lees hier over de PurWave behandeling)

Zie hieronder het resultaat van PurWave

Voor                                                                                                             Na

anti-rimpel behandelingen

Wat zijn de oorzaken van rimpels.

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor het ontstaan van rimpels:

  • Het hormonale verouderingsproces, hetgeen vooral bij vrouwen na de menopauze optreedt.
  • Natuurlijk verouderingsproces, hetgeen versterkt kan worden door andere factoren zoals roken en stress.
  • Veroudering als gevolg aan blootstelling aan zonlicht. Uv-straling is een de belangrijkste oorzaken voor een vroegtijdige veroudering van de huid, en het eenvoudigst om tegen te gaan: simpelweg kleding dragen en zonnebrandcrème aanbrengen op lichaamsdelen die aan zonlicht blootgesteld worden.

De Purwave methode is een “PUUR NATUUR” behandeling waarbij het gelaat een natuurlijke “Look” krijgt en je omgeving zal zeggen: “Oh, ben je op vakantie geweest?” “Heb je goed geslapen”.

Access to life is de allereerste salon waarbij Purwave wordt toegepast sinds april 2014. Het tarief start vanaf € 70,00 per standaard behandeling.

Maak nu een afspraak: telefoon + whatsapp + sms   06 55 375 175  email: accesstolifecontact@gmail.com

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken