Op zoek naar de beste Anti-rimpel behandeling

Wat is de beste Anti-rimpel behandeling. Een jonge, frisse en positieve uitstraling en minder rimpels. Dat wil toch iedereen. Als u er goed uit ziet, voelt u zich ook goed en straalt u dit uit. U heeft meer zelfvertrouwen en zit lekker in uw vel. Uw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie!

Botox heeft echter nadelen. (lees hier over de nadelen)

Anti-rimpel behandeling zonder gebruik van injectables.

Bij Access to life hebben we een het beste alternatief voor anti-rimpel behandeling zonder gebruik van injectables. Dit alternatief is PurWave.  (lees hier over de PurWave behandeling)

Zie hieronder het resultaat van PurWave

rimpel ogen purwave

Wat zijn de oorzaken van rimpels.

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor het ontstaan van rimpels aan te wijzen:

  • Het hormonale verouderingsproces, hetgeen vooral bij vrouwen na de menopauze optreedt.
  • Natuurlijk verouderingsproces, hetgeen versterkt kan worden door andere factoren zoals roken en stress.
  • Veroudering als gevolg aan blootstelling aan zonlicht. Uv-straling is een de belangrijkste oorzaken voor een vroegtijdige veroudering van de huid, en het eenvoudigst om tegen te gaan: simpelweg kleding dragen en zonnebrandcrème aanbrengen op lichaamsdelen die aan zonlicht blootgesteld worden.

De Purwave methode is een “PUUR NATUUR” behandeling waarbij het gelaat een natuurlijke “Look” krijgt en de omgeving zal zeggen: “Oh, ben je op vakantie geweest?” “Heb je goed geslapen”.

Access to life is de allereerste salon waarbij Purwave wordt toegepast sinds april 2014. Het tarief start vanaf € 70,00 per standaard behandeling.