ANTI-AGING > Inner and Outer Beauty > Quality of life

Wat houdt Anti-aging in?

Anti-aging is bedoeld om uw well-being te verbeteren en uw jonger te laten voelen en te zijn.  Een totaal balans van lichaam en geest is nodig om te overleven in een druk bestaan.

Om uw innerlijke -en uiterlijke kwaliteit van leven te behouden is het van belang om uw mind te resetten. Door middel van verandering van levensstijl en visie zult u weer meer energie krijgen en u gaat zich beter voelen. Het leven lacht u toe!

Verandering van eetpatroon, het doorbreken van negativisme en bewustwording is een belangrijk component. Gebruik van natuurlijke vitaminen en natuurzuivere cosmetica: cosmeceuticals.

Inner beauty: Hoe dit te bereiken?

Inner Health = Outer Beauty!

Huidcellen halen 70% van hun bouwstoffen uit de voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd. Door een ongezonde levensstijl, dieet of een eenzijdig eetpatroon bevat ons bloed echter niet altijd voldoende vitaminen en mineralen om de huidcellen van de juiste voedingsstoffen te voorzien. Voedingssupplementen werken op een ander, dieper niveau dan serums en cremes en zijn dus een waardevolle aanvulling op de ‘traditionele’ huidverzorging.