Beauty & Health Salon Access to life werkt met anti-aging producten ‘cosmeceuticals’ genoemd. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient het allerbeste. Access to life is fan van het allereerste moment van EmerginC ‘Cosmeceuticals’. Dit is de verzamelnaam van producten die bestaan uit natuurlijke vitaminen en natuurzuivere ingrediënten  Ze zorgen ervoor dat huidcellen van de juiste voedingsstoffen worden voorzien. Want huidcellen halen maar liefst 70% van hun bouwstoffen uit het bloed. Door een ongezonde levensstijl of eenzijdig eetpatroon krijgt de huid soms niet alles wat het nodig heeft. 

Anti-aging producten

Een jonge uitstraling bereik je niet alleen met cosmetica. Het is ook van belang om bij jezelf ‘een knop om te zetten’. Gezonder en gevarieerder eten, een zelfbewuste houding en een positieve levensstijl: je krijgt er meer energie door en het leven lacht je toe! Voedingssupplementen als vitamines, mineralen en anti-oxidanten werken op een dieper niveau dan cosmetische crèmes. Het is van belang het lichaam te onderhouden en de huid dagelijks goed schoon te maken, te voeden en te beschermen voor invloeden van buitenaf.

Deze anti-aging producten slogan ” Try it! you’ll love it forever” is echt waar.

Access to life adviseert en levert producten van EmerginC

anti-agingIn 1996 kwam EmerginC in de Verenigde Staten op de markt met het internationaal inmiddels zeer succesvolle 20% vitamine C-serum. In Amerika is EmerginC het nr. 1-merk van prestigieuze top-spa’s en resorts.

 EMERGINC  +  SCIENTIFIC ORGANICS:

  • Pure • Potent • Cosmeceuticals

EmerginC beschikt over een uitgebreide lijn verzorgingsproducten die staan voor snel zichtbare resultaten voor alle huidtypen. Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, synthetische conserveringsmiddelen, parabenen en minerale oliën!

anti-aging

  • Natuurzuivere en huideigen vitaminen, antioxidanten, mineralen, peptiden en pure, botanische extracten in hoge concentraties
  • Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, synthetische conserveringsmiddelen, parabenen en minerale oliën
  • Cosmeceuticals in hoogste kwaliteit en concentraties voor maximaal resultaat
  • Geen dierlijke ingrediënten of dierproeven
  • Verpakkingen worden bedrukt met plantaardige inkt en geprint op 100% recycled papier en/of Forest Sterwardship Council (FSC) gecertificeerd papier.

Ook kun je bij Access to life terecht voor leuke cadeautjes voor feestelijke gelegenheden. Denk aan tal van verwennerijen voor de verzorging van je huid of oligo haarprodukten- Subtil Care. Of geef een leuke kadobon!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor één van de behandelingen van schoonheidssalon Access to life? Klik dan op de onderstaande button voor onze contactgegevens.
Afspraak maken