Anti-aging producten (‘cosmeceuticals’) verbeteren het innerlijke en uiterlijke welzijn. In de hectiek van het dagelijks leven brengen ze je lichaam en geest in balans. Schoonheidssalon Access to life in Amsterdam heeft de allerbeste anti aging producten: de huid voelt soepel en ziet er jonger en stralend uit!

Anti-aging Amsterdam en omstrekenEen jonge uitstraling bereik je niet alleen met cosmetica. Het is ook van belang om bij jezelf ‘een knop om te zetten’. Gezonder en gevarieerder eten, een zelfbewuste houding en een positieve levensstijl: je krijgt er meer energie door en het leven lacht je toe!

‘Cosmeceuticals’ is de verzamelnaam van producten die bestaan uit natuurlijke vitaminen en natuurzuivere cosmetica. Ze zorgen ervoor dat huidcellen van de juiste voedingsstoffen worden voorzien. Want huidcellen halen maar liefst 70% van hun bouwstoffen uit het bloed. Door een ongezonde levensstijl of eenzijdig eetpatroon krijgt de huid soms niet alles wat het nodig heeft.


Voedingssupplementen als vitamines, mineralen en anti-oxidanten werken op een dieper niveau dan cosmetische crèmes. Samengevoegd in een van de producten van Access to life krijgt je huid dus alles wat het verdient!

Access to life adviseert en levert producten van

EmerginC
anti-agingIn 1996 kwam EmerginC in de Verenigde Staten op de markt met het internationaal inmiddels zeer succesvolle 20% vitamine C-serum. In Amerika is EmerginC het nr. 1-merk van prestigieuze top-spa’s en resorts, waaronder het Four Seasons en het Trump International Miami Beach Resort.
Lees verder

anti-aging