Schoonheidssalon & Kliniek

Schoonheidssalon Access to life is gevestigd in Buitenveldert – Zuidas en bestaat dit jaar: 12,5 jaar!  Dit zal gevierd worden met allerlei kortingsacties en nog veel meer….. In de loop van dit jaar meer hierover. Dit is de schoonheidssalon voor uw innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging.

 

gallery_01

 

Onze schoonheidssalon is gevestigd nabij het winkelcentrum Gelderlandplein te Buitenveldert – Zuidas , Amsterdam. Er is altijd een betaalde parkeerplaats voor de deur van de praktijk. Tevens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (zie routebeschrijving).

Access to life is een beschaafde, nette en hygiënische schoonheidssalon waar de moderne vrouw en man zich kan laten behandelen en verzorgen.

 

Eveline Overdijk - Schoonheidssalon Access to lifeEveline Overdijk is eigenaresse van schoonheidssalon Access to life, zij houdt zich al 25 jaar bezig met inner- & outer beauty. Op uw lijf geschreven, met een luisterend oor en aandacht voor u als persoon. Ik vind het belangrijk dat u blij en tevreden de deur uitgaat. Service, privacy en respect staan hoog in het vaandel.

“Een uur helemaal voor uzelf in deze drukke tijd doet wonderen”.

Mijn motto:
Inner Beauty is Outer Beauty

Trefwoorden:
Better quality than quantity

Trefzin:
U als mens staat centraal. Respect, persoonlijke en eerlijke benadering.

Missie:
Help een ander zo help je jezelf!