Ouderdomsvlekken? Niet nodig!

Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans op verstoringen van de huid. Maar je hoeft niet te blijven rondlopen met ouderdomsvlekken – Access to life helpt je er snel van af.

ouderdomsvlekkenPigmentaties, ouderdomsvlekken, zonnevlekken: op latere leeftijd krijgen de meesten onder ons te maken met deze vormen van pigmentverstoringen. Deze vlekken komen vooral voor bij mensen met een lichte huid en ontstaan onder meer door blootstelling aan de zon; eigenlijk raakt het pigment in de huid een beetje in de war. De cellen maken op bepaalde plaatsen meer pigment aan dan elders op het lichaam. Bij Access to life passen we de moderne T-Away techniek toe om de ouderdomsvlekken makkelijk te verwijderen.

De techniek bestaat uit het verwijderen van de pigmentatie zonder doorboring van de huid. Het oppervlakkige wondje dat hierdoor ontstaat, geneest spontaan. De vlekken verdwijnen of verbleken. De huid zal na ongeveer 2 weken hersteld zijn. Belangrijk om te vermelden is dat een goede UV-beschermingscrème SPF 50 een aantal weken lang moet worden gebruikt na de behandeling.

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn soms meerdere sessies noodzakelijk.

Vraag meer informatie of maak direct een afspraak met de arts via 020 – 642 1471 of 06- 55 375 175.