Prescan – Global Diagnostics – Amsterdam

Global Diagnostics Nieuw bij Accessto life

Global diagnostics Bodyscan Prescan gezondheid lichaamsfunctieGlobal Diagnostics maakt een analyse van uw gezondheid door het meten van 550 lichaamsfuncties met behulp van een prescan of bodyscan. Een lichaamsfunctie die niet goed werkt, veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Maar als deze verstoringen niet worden behandeld, kunnen ze op termijn leiden tot een afname van de energetische veerkracht van het lichaam.

 

Met het nieuwe meetsysteem Global Diagnostics dat Access to life je biedt, brengen wij een schat aan informatie over liefst 550 verschillende lichaamsfuncties aan het licht. Deze informatie draagt bij aan het bepalen van de diagnose, de keuze van preventieve maatregelen en een passende behandeling.

GD-Organe Global diagnostics Bodyscan Prescan gezondheid lichaamsfunctie

 

Lees hieronder meer over wat Global Diagnostics inhoudt en wat het voor jou kan betekenen!

De Global Diagnostic is een apparaat dat met behulp van elektromagnetische trillingen uw vitale veld kan meten en behandelen. U wordt aangesloten aan het apparaat met behulp van 2 elektroden op uw enkels, waarna er een meting plaats vindt van 8 of 12 minuten. De resultaten zijn daarna direct zichtbaar in grafieken en 3D beelden.

wat is het Doel

Diagnostisch onderzoek en behandeling van de gezondheid van uw lichaamsfuncties. Deze bodyscan geeft u direct inzicht op uw lichamelijke balans en de eventuele onderliggende oorzaak van uw klachten. De behandeling bestaat uit het toedienen van elektromagnetische trillingen met als doel uw klachten te verminderen en/ of te verhelpen.

Preventief een bodyscan

De bodyscan kan preventief gedaan worden om verborgen storingen op te sporen zodat lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Wanneer verborgen storingen onbehandeld blijven kunnen zij op den duur tot een vermindering van de energetische veerkracht van het lichaam leiden.

bodyscan in geval van Bestaande klachten

Bij bestaande klachten heeft de scan de functie om de onderliggende oorzaak op te sporen met als doel uw klachten te verminderen/ of te verhelpen.

Globale samenvatting van wat de Global Diagnostic kan meten

 • Uw 13 lichaamssystemen, of zij in balans zijn en goed samen werken en welke van deze systemen hebben extra aandacht nodig. Je hebt o.a. hormoonsysteem, hart en vaat systeem, bewegingssysteem, lymfesysteem, spijsverteringssysteem, Hersensysteem, zenuwsysteem, immuunsysteem en ademhalingssysteem.
 • Organen en weefsels.
 • Uw energie, regulatie vermogen en behandelcapaciteit.
 • Toxinen/vervuilingen : namelijk soorten vervuiling en waar komt de vervuiling vandaan?
 • Metingen op celniveau o.a. stress.
 • De verschillende assen, namelijk hormonale as, bovenbuik as, stofwisseling en de reorganisatie as.
 • Organen en vele systemen in 3D beeld.
 • Allergieën.
 • Bacteriën, virussen en parasieten.
 • Het meten van voeding, medicatie en supplementen.

Vraag meer informatie of maak direct een afspraak met de arts van Access to life Medical via 020-642 1471.

 

gd Global diagnostics Bodyscan Prescan gezondheid lichaamsfunctie