Functionalab

VERKRIJGBAAR BIJ ACCESS TO LIFE

Functionalab kwam in 2009 in Canada en de USA op de markt met strak vormgegeven producten die huid en lichaam voorzien van een extra aanvulling van waardevolle voedingsstoffen. Het merk onderscheidt zich door het aanbod van supplementen te richten op de combinatie ‘gezondheid & schoonheid van binnenuit’, aangepast aan leeftijd of specifieke beauty wensen. Er is uitgebreid onderzocht welke bouwstoffen je nodig hebt of tekort komt bij specifieke huidcondities of omstandigheden; een droge huid heeft bijv. een verhoogde behoefte aan essentiële vetzuren, terwijl een vette huid juist gebaat is bij ingrediënten die de talgproductie remmen en heeft een 30+ huid andere behoeften dan een 50+ huid.

Zo zijn er Age Defence 30+, Anti-Age 40+, Collagen Formula, Hair, Skin & Nails, Pure Complexion, Opti-Tan, Weight Management, Ultra Health.

Voor wie genoeg heeft van 5 verschilende vitamine- en supplementenpotjes op de plank zijn er Personalised Packs: een maandvoorraad handig verpakte zakjes met elk een dagdosis van speciaal geselecteerde supplementen.

Aangezien sommige voedingsstoffen elkaar kunnen versterken of juist tegenwerken is belangrijk de juiste combinatie in te nemen. Functionalab stelt daarom formules samen die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, waarbij is gekeken naar de optimaal werkzame concentraties van elk ingrediënt en de relatie tussen de waardevolle werkstoffen onderling voor een verbeterde opname in het lichaam. De producten bevatten uitsluitend pure, 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of onnodige vulmiddelen.

Functionalab werd in Parijs bekroond met de Beauty Challenger Award vanwege hun wetenschappelijke en holistische kijk op beauty, gezondheid en voeding. Het merk is inmiddels verkrijgbaar in de USA, Canada, Hongkong en in de UK exclusief via Harrods en Harvey Nichols en nu dus ook in Nederland bij Access to life te Amsterdam!